• REGISTRACIJA

OBAVIJEST

Dana 29.9.2018. godine, pozivaju se članovi Udruge specijalne policije Omege kao i ratni pripadnici Specijalne jedinice policije Omege, na mimohod povodom obilježavanja oslobađanja vojarne od JNA-e.

Opširnije...

MATIĆU, AKO SI ZA HRVATSKU I BRANITELJE, MAKNI SE

Pred zgradom Ministarstva branitelja u Zagrebu u ponedjeljak su se spontano prvo okupili invalidi hrvatskog Domovinskoga rata najteže skupine, drugim riječima ljudi koji su 1991., kad je trebalo bili spremni dati i svoj život za hrvatsku Domovinu.

Opširnije...

PORUKA MILANOVIĆU : JOŠ NIJE KASNO ALI JE HITNO !

Poruka Milanoviću – Još nije kasno, ali je hitno!
Na prosvjednom skupu stopostotnih hrvatskih ratnih vojnih invalida okuplja se sve više i više branitelja i građana, priključuju se i sindikati, udruge civilnoga društva. 

Opširnije...

TUŽNA OBAVIJEST-VLADO

S tugom u srcu javljamo svim članovima udruge specijalne jedinice policije "OMEGA", prijateljima i znancima da je u 76 . godini života nakon duge i teške bolesti preminuo .

Opširnije...

 

 

 

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranici Udruge ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka Udruge. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovoj web stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasnickih prava te prava trećih osoba.